Malene Degn, 20 år. De sidste fire år har hun kørt på internationalt niveau og kører nu professionelt for det tyske holde Ghost Factory Racing. Hun har opnået flere worldcup sejre, et europamesterskab og flere top placeringer til Verdensmesterskaberne, både i junior og U23 kvinder. Vi spår Malene en stor fremtid!

Team Cycling Elite Copenhagen er et dansk junior team under DCU som består af 9 mand. Team CEC tror på at den nødvendige udvikling af de Storkøbenhavnske ryttere skal ske gennem et målrettet cykelteam, hvor godt kammeratskab og stærke trænerkompetencer er de bærende elementer. Et team der har som mål er være blandt de 3 stærkeste teams i Danmarks Juniorrække.

Lars Lomholt er perfektionist til fingerspidserne, hvilket har bragt ham flotte resultater i tri-sporten. Efter fire sæsoner som triatlet har han kvalificeret sig til WM på Hawaii.

Lars er uddannet fysioterapeut og bruger også Recover4you i sit daglige arbejde med sine patienter.

Kristina brænder for løb! Hun startede sin løbekarriere i 2008, hvor hun løb sit første halvmaraton og har siden hen deltaget i over 100 officielle løb på den halve, hele og ultradistancen, hvor jeg bl.a. har vundet ekstremløbet Volcano Marathon, Atacama samt et af verdens hårdeste etapeløb Jungle Ultra. Derudover løber hun på det danske traillandshold og holder foredrag om sit løb.

Bekim er tidligere professionel cykelrytter og har deltaget i stort set alle de mest prestigefyldte løb i verden, deriblandt Tour de France, Vuelta Ciclista a España, Paris–Roubaix og Milano-San Remo. Og dermed været en del af verdens-eliten og en 100% loyal hjælpe-rytter, der altid var klar til at ofre sig for kaptajnen på holdet. Bekim er nu professionel triatlet med en målsætning om at kvalificere sig til VM for professionelle på Hawaii.

Andreas cykler i den danske A-klasse for Hammel CK U23, og arbejder pt. for cykel firmaet Canyon. Han bruger Recover4you dagligt i sine træningsritualer, som forberedelse til løb og for hurtig restitution mellem løb. Andreas har haft et par ekstra maskiner med på Hammel CK årlige træningslejre, hvor flere licens og motionsryttere, fik mulighed for at prøve fordele ved Recover4you, hvilke var utrolig positivt.