Recover4you til Klinik

Har du klinik og søger udvikling der kan gavne dine patienter, så vil Recover4you være en rigtig interessant investering. Rækken af patientgrupper der vil have glæde af behandlingen er lang.

 • Behandling af lymfødempatienter

  Lymfødem skyldes reduceret transportkapacitet i lymfesystemet og kan behandles med Recover4you, der er en anderkendt og yderst effektiv behandlingsform for patienter med lymfødem, samme teknik der anvendes på landets lymfødem klinikker og hospitaler, hvor man gør brug af automatisk udstyr til intermitterende pneumatisk kompression.

 • Lindring af ødemer og bedre lymfesystem hos kræftpatienter

  Ved kræftpatienter ses tit skade på lymfesystemet efter endt kemo- og/eller strålebehandling, hvilket kan resultere i væskeansamlinger, hævede eller faste lymfeknuder i brystet og/eller lysken, dårligt immunforsvar eller dårligt blodkredsløb.

  Her hjælper Recover4you lymfesystemet til at pumpe lymfevæsken tilbage til lymfeknuderne, så de kan rense og hjælpe kroppen af med ophobede affaldsstoffer og overskydende væske i form af ødem.

 • Lindring af gigtsmerter med Recover4You

  Behandling med Recover4you kan gennem den øgede blodgennemstrømning smertelindre så meget, at det er muligt efterfølgende at komme igang med dagens træning eller dagens andre aktiviteter.

 • Hjælp til diabetespatienter

  Med Recover4you kan den øgede blodgennemstrømning i benene sikre at kredsløbet vedligeholdes og forkalkningsprocessen sænkes. På den måde holdes vævet i underben og fødder ernæret og sundt.
  Ved behandling med Recover4you skabes forhøjet udskillelse af affaldsstoffer, hvilket medfører et sundere og mere effektivt lymfesystem.

  Immunforsvaret er dybt afhængigt af et effektivt lymfesystem, så ved at booste lymfesystemet sænkes risikoen for infektioner og sygdomme.
  Skulle uheldet være ude og man har fået et fodsår eller skinnebenssår, vil Recover4you behandlingen være med til at fremme helingsprocessen. Men husk altid at få en læge til at undersøge alle sår. Et godt helbred hænger uløseligt sammen med lymfens evne til at bevæge sig frit.

  Teknikken bag Recover4you er en forøgelse af mikrocirkulationen samt en forbedret kapillarisering (små blodkar) i ekstremiteterne, dvs. både ben og arme, ved skiftevis at påvirke kroppen med overtryk og normalt atmosfærisk tryk. Undersøgelser viser en markant forbedring af blodcirkulationen, især i de perifere områder. Det er en afslappende og risikofri behandling, som ikke giver bivirkninger.

 • 20 min behandling, giver samme effekt som optil 48 timers passiv restitution

  Ved at presse det venøse væske tilbage, øges blodgennemstrømningen omkring muskulaturen. Den øgede blodgennemstrømning, medfører en større mængde ilt og næringsstoffer til genopbygning af skadet væv, forsaget af træning, samt depoterne fyldes hurtigt op igen, dermed fremmes restitutionsprocessen og du vil opnå en væsentlig bedre kvalitet i din træning. Den mængde blod der flyttes ved 20 min behandling, er tilsvarende mængde du vil flytte ved mellem 12 og 48 timers passiv restitution.

 • Massage og vævsbehandling

  Recover4you kan ikke gøre en dygtig massør eller fysioterapeut arbejdsløs, men den kan gøre et godt stykke vedligeholdende arbejde. Man kan med fordel gå ind og arbejde på konkrete muskelgrupper, ved at slå nogle kamre fra og kun arbejde på eks. lår eller læg. Med et forholdsvis stort tryk, lader man maskinen arbejde 20 min. på en enkelt muskelgruppe, hvis denne er hård og slidt efter en god hård træning, når behandlingen er overstået, kører man 10 min restitutionsbehandling, (program C) og benene er klar igen.

  Effektfuld til at styrke kredsløbet sammen med koordineret træning og motion.Ved behandling med Recover4you skabes, øget blodgennemstrømning og derved en forhøjet udskillelse af affaldsstoffer, hvilket medfører et sundere og mere effektivt lymfesystem. Immunforsvaret er dybt afhængigt af et effektivt lymfesystem, så ved at booste lymfesystemet, sænkes risikoen for infektioner og sygdomme. Et godt helbred hænger uløseligt sammen med lymfens evne til at bevæge sig frit.

  Symptomerne kan være træthed, snurrende og til tider smerte, grundet det tryk det skabes i ben eller arme. Når der står væske i arme eller ben, blokere det for den naturlige blødgennemstrømning, hvilket gør man ikke får tilstrækkelig ilt og næring ud til muskulaturen, dette mærkes ved manglende udholdenhed, man kan ikke være aktiv så længe af gangen, inden der kræves et hvil og man skal samle kræfter. Genvind energien og livskvaliteten med blot 20 min. behandling, samt opretholder et god og velfungerende kredsløb.