Sport

Når du træner slider du på muskelstruktur og sener. De skal derfor restituere for at reparere sig selv, og være klar til nye udfordringer.

Lymfødempatienter / væske i kroppen

Lymfødem er en kronisk tilstand med ophobning af proteinrigt interstitielvæske –  dette kan være forbundet med meget store gener og smerter.

RLS (restless legs/ rastløse ben)

Op til 5-10 procent af befolkningen lider af Restless Legs, forkortet RLS. I dag er sygdommen desværre oftest overset, og mange læger ved slet ikke, at den eksisterer.

Gigtsmerter og Fibromyalgi

Gigtpatient er  ofte ramt af store ledsmerter. Disse kan være konstante eller periodevis. Der er flere ting der afgør om tilstanden bedres eller bliver værre.

Kræftpatienter

Ved kræftpatienter ses tit skade på lymfesystemet efter endt kemo- og/eller strålebehandling, hvilket kan resultere i væskeansamlinger m.m.

Diabetes

Som diabetespatient er du i risiko for at udvikle en lang række følgesygdomme og derfor er din egenomsorg vigtig, hvis du vil bevare et godt helbred.

Recover4you til Klinik

Har du klinik og søger udvikling der kan gavne dine patienter, så vil Recover4you være en rigtig interessant investering.

Livsstilsrelaterede og kroniske lidelser

Recover4you er effektiv til forebyggelse af ødem og ophobning af lymfevæske. Behandling medfører et sundere og mere effektivt lymfesystem.